Waarschuwing staafcluster infectie

Het aantal bevestigde gevallen op het eiland Jeju bedroeg gemiddeld 10,8 per dag, wat dicht bij het niveau van december vorig jaar ligt. Toen de mening naar voren kwam dat het versterken van sommige risicovolle faciliteiten, zoals zangoefenruimten en pc-ruimtes, alleen niet voldoende zou zijn om de huidige situatie te ontwikkelen, van 31 mei tot 13 juni, werd de sociale afstand voor twee weken opgewaardeerd naar fase 2 en extra versterking van de quarantaine regels uitgevoerd.

De groepsinfectie die werd veroorzaakt door het universitaire sportteam ging door verschillende stadia van seriële infectie en verspreidde zich over het hele sociale leven, inclusief studenten en kantoorpersoneel. 강남풀싸롱 Aangezien de reikwijdte van het onderzoek van bevestigde gevallen in korte tijd snel toeneemt, terwijl het epidemiologische onderzoekspersoneel en de tijd van de quarantaine-autoriteiten de limiet bereiken, is er bezorgdheid over het optreden van een uit de hand gelopen pandemische crisis.

In feite zijn er de afgelopen 3 dagen in totaal 2.277 diagnostische tests voor COVID-19 uitgevoerd, en 21 daarvan werden bevestigd. Vanaf 17.00 uur op de 4e is het cumulatieve aantal bevestigde gevallen in Jeju 1.103. Op de eerste dag waarop social distancing werd toegepast, waren er 12 nieuwe bevestigde gevallen, 14 op de tweede dag, 12 op de derde dag en 21 op de vierde dag. Kijkend naar de recente uitbraakpatronen, werd onderzocht dat alle bevestigde gevallen inwoners van Jeju waren, als gevolg van seriële infecties van kinderdagverblijven en uitgaansbars, en infecties door contact met familie en kennissen in de omgeving van Jeju.

Met name het aantal nieuwe gevallen van COVID-19 neemt snel toe door groepsinfectie. De Korea Centers for Disease Control and Prevention classificeren het als een clusterinfectie wanneer er meer dan vijf opeenvolgende infecties zijn. Op de 3e werden 4 extra bevestigde gevallen bevestigd in het kinderdagverblijf van de provinciale regering van Jeju, en in totaal werden 10 bevestigde gevallen bevestigd in de entertainmentbar in Jungang-ro, Jeju-si. Na de eerste bevestigde geval op 30 mei werden twee extra bevestigde gevallen bevestigd op de 31e, en 6 op de 1e, 1 op de 2e en 3 meer op de 3e, resulterend in een totaal van 13 personen. Geïnfecteerde Met drie clusterinfecties neemt het aantal bevestigde gevallen snel toe, en de kans bestaat dat het aantal verder toeneemt.

De belangrijkste oorzaken van de verspreiding van Corona 19 zijn het niet dragen van een masker, langdurig verblijf in een binnenruimte met onvoldoende ventilatie en gedrag dat veel druppels genereert, zoals eten en drinken. Wanneer een geïnfecteerde persoon ademt, komen er zeer kleine deeltjes of druppeltjes met het virus naar buiten, en Corona 19 verspreidt zich. Deze druppeltjes of kleine deeltjes kunnen door anderen worden ingeademd, in hun ogen, neus of mond vallen en in sommige gevallen oppervlakken besmetten waarmee ze in contact komen. Mensen die in nauw contact komen met een besmette persoon binnen een straal van 2 meter lopen een grotere kans om besmet te raken.

Ondertussen werden volgens het eiland Jeju om 00:00 uur op de 5e in totaal 95.943 inwoners gevaccineerd tegen COVID-19, met een vaccinatiegraad van meer dan 14%. Onder hen waren 28.028 mensen die de tweede vaccinatie voltooiden goed voor 4% van de totale bevolking. Naarmate de belangstelling voor COVID-19-vaccinatie is toegenomen, bereikte het reserveringspercentage voor vaccinaties ook 78,1%, 0,8% p hoger dan het landelijke reserveringspercentage. Het aantal aanvragers van geplande vaccinaties neemt toe met de implementatie van de “Maatregelen ter ondersteuning van het dagelijkse herstel van degenen die vaccinaties hebben voltooid”.

Naarmate de vaccinatie vordert, worden we misschien afgestompt door COVID-19, maar om verdere indiscretie te voorkomen, moeten we COVID-19 niet vertragen.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다