Leder en ren spritkultur

Vi arbetar aktivt för att skapa en republik Korea där alla är glada. Förutom aktiviteter för socialt bidrag som bloddonationskampanjer fokuserar vi också på att odla globala ungdomstalanger.

Golden Blue främjade sin sociala bidragsslagord som “en lycklig framtid som växer och skapar tillsammans”. Det är avsett att aktivt lösa sociala problem och bidra till utvecklingen av det koreanska samhället. Det innebär också att det kommer att spela en roll som ett socialt företag som leder till ömsesidig tillväxt för kunder och kunder.

Det tar ledningen i olika sociala bidrag aktiviteter. I april genomfördes en bloddonationskampanj för anställda för att övervinna den brist på blodtillförsel som orsakades av Corona 19. Bloddonationskampanjen, 풀싸롱 som genomfördes i ett reläformat, delades upp efter tidszon i enlighet med karantänriktlinjerna för att förhindra korona 19-infektion och minimera kontakten. Anställda deltog frivilligt i bloddonation för att lösa det sociala problemet med blodtillförsel och efterfrågan på obalans.

Det har undertecknat ett socialt avtalsavtal för sex år i rad med Korea Youth Chamber (JC Korea), som representerar Korea. Avsikten är att fokusera på att stödja unga människor, som är socialt underprivilegerade, att växa till begåvade människor som kommer att leda Republiken Korea. JC Korea är engagerade i olika projekt för ungdomars ljusa framtid. Representativt finns det “DU & I-festivalen”, där ungdomar kan visa upp sina förmågor. Det stöder också projekt för att hjälpa socialt missgynnade, såsom ”Messenger Movement of Love” och ”Supporting Communities Victims of Forced Conscription”.

Tidigare, när den inhemska whiskymarknaden drabbades av en kraftig nedgång, har företaget sänkt priserna för att hjälpa till att återuppliva. Det visade upp sin aspekt som ett företag som utövar socialt ansvar och bidrar till att skapa en sund distributionsstruktur. Då nedgången på den koreanska whiskymarknaden ökade på grund av Corona 19, satte de sig för att skapa en ny marknadsatmosfär.

I april förnyades den och introducerade den förstklassiga whisky Golden Blue Diamond nr 1 i Korea. Den nya diamantens flaskdesign har förfinats för att ge den en sofistikerad och lyxig känsla. Blandat med en outspädd maltlösning med god smak förstärks whiskys naturliga djupa smak och mjuka hals.

Den 9: e har Carlsberg, den officiella ölen som utsetts av den danska kungafamiljen, officiellt importerats och distribuerats i tre år, vilket har ökat antalet företag och bedriver aggressiv marknadsföring. Deltar i musikfestivaler och öppnar pop-up-butiker. När hemalkoholkulturen expanderade på grund av Corona 19, från förra året, inriktades den aggressivt på hemkanaler. Rangordningen, som förblev bara 10: e på den inhemska importerade ölmarknaden under lång tid, steg till 10: e.

Det gör också allt för att säkra nya tillväxtmotorer för företag. Trots den stillastående tillväxten på den koreanska spritmarknaden utvecklar företaget sin position som ett allmänt spritföretag genom att rikta sig mot den destillerade spritmarknaden, som visar en stadigt ökande trend. Inklusive export till USA tidigare i år planerar företaget att ständigt utöka sina utomeuropeiska marknader för att främja K-liquors framgångsrika utomeuropeiska expansion.

De är också aktiva för att vårda mänskliga resurser. Master blender-vårdprojektet är ett representativt exempel. Två stipendiestudenter väljs ut för att erbjuda full undervisning, boende och flygbiljetter så att de kan genomföra masterkursen i bryggning och destillation vid Harriet Watt University i Skottland. Det är ett försök att öppna en ny era av koreansk bryggning och destillation genom utbildning på hög nivå, klasser och övning på Harriet Watts, såsom bryggning av spannmål och grobarhet, åldrande av sprit och whisky och livsmedelsindustri.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다