Terima kasih kepada ini, saya akan pergi ke Toronto

Agensi Sohn Heung-min (Tottenham) dari bintang bola sepak Korea Selatan, “CAA Bass” berhenti selama seminggu dalam perkhidmatan rangkaian sosial, yang bermaksud untuk menghadapi diskriminasi dan kebencian yang semakin meningkat dalam talian.

“Sun Heung-min, Delle Ali dan agensi Kyle Walker, CAA Bass, menyertai boikot SNS,” kata Sky Sports pada hari Selasa. Ia adalah untuk menghadapi pelbagai diskriminasi dan kebencian, seperti diskriminasi kaum, yang telah dilakukan secara tidak sengaja dalam talian baru-baru ini.

Menurut laporan, syarikat itu dan pemainnya tidak akan menyiarkan sebarang kandungan di SNS selama seminggu akan datang.

“Kami akan menentang sebarang diskriminasi, dan kami akan membiarkan pelanggan kami menyertai kami dalam aktiviti,” kata CAA Bass.
Toronto Blue Jays Ace Ryu Hyun-jin (34) berdiri bersebelahan dengan New York Mets Ace Jacques Digrom (33).

Sarah Reims dari laman web rasmi Major League MLB.com mengumumkan pada 10 Oktober (waktu Korea) bahawa “perlawanan dengan lebih daripada enam babak dan tidak berhasil sejak 2018 adalah yang paling banyak bermula.” Ryu Hyun-jin dan Digrom menduduki tempat pertama dengan 16 kali. Tempat ketiga ialah Jack Grainkey (Houston), yang mencatatkan 15 kali, dan Walker Rer (Dodgers) dan John Lester (Washington), yang menduduki tempat keempat bersama 14 kali.

Ryu Hyun-jin belum menjaringkan gol tanpa gol tahun ini. Dia menjaringkan dua larian dalam 513 babak dalam perlawanan pembukaan menentang New York Yankees pada hari kedua dan menjaringkan dua larian dalam tujuh babak di Texas Rangers pada hari kelapan. Ryu Hyun-jin adalah satu-satunya bahagian sehingga Digrom menjaringkan enam babak dalam Philadelphia Phillies pada ke-6.

Digrom adalah periuk teratas dalam liga utama yang memenangi interim Liga Kebangsaan untuk tahun kedua berturut-turut pada 2018 dan 2019. Digrom menjaringkan 77 perlawanan dari 2018 dan menjaringkan 495 babak, purata 2.07 ERA.

Ryu kembali dari 2018 dengan kecederaan bahu penuh, bermula dengan 58 perlawanan dan bermain dengan 34413 babak, purata ERA 2.33. Walaupun dia tidak dihormati dengan anugerah Cy Young, dia menduduki tempat kedua dalam Liga Kebangsaan pada tahun 2019 dan ketiga dalam Liga Amerika pada tahun 2020 dalam undi akhir. Terima kasih kepada ini, saya menandatangani kontrak empat tahun dan $ 80 juta dengan Toronto menjelang musim lalu dan menerima rawatan ace.

Digrom dan Ryu Hyun-jin adalah gaya yang sama sekali berbeza: Digrom adalah gaya yang 해외스포츠중계 mengatasi adunan dengan bola sepak yang mencapai 99 batu (159 km) secara purata. Penebusan bola sepak teratas melebihi 100 batu, dan slider purata mengikat 93 batu.

Ryu Hyun-jin adalah gaya yang menggunakan pelbagai jenis yang dipanggil ‘Master Je-gu’ sebagai bebas. Ryu Hyun-jin memasak garis dengan mencampurkan perubahan, pemotong dan lengkung dalam bola sepak 90 batu yang mengikat purata tahun ini. Terdapat sedikit perbezaan, tetapi kadar sintaks jenis lama hampir sama, menjadikannya sukar bagi orang lain untuk meramalkan.

Menurut ‘Sportnet’, Ryu Hyun-jin memberikan satu berjalan kaki semasa mogok 12 tahun ini, dan berjalan kaki adalah yang kedua paling sedikit di kalangan 12 pitcher yang telah memukul sekurang-kurangnya tahun ini. Tempat pertama adalah Cobain Burns dari Milwaukee, yang tidak membenarkan sebarang berjalan kaki.

Ricky Romero, pemain kiri Toronto Ace, menyaksikan pitching Ryu Hyun-jin pada 8 Ogos dan berkata, “Kami semua suka mengikat cepat, tetapi pitching Ryu Hyun-jin cantik.Rakan-rakan muda harus belajar melihat periuk ini, dan terus menyerang John dan memecahkan keseimbangan lawannya. “

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다